Monimenetelmäkoneet

ESAB Rebel todelliset monimenetelmäkoneet.

Valitsitpa sitten kannettavan yksivaiheisen EMP 215c ‑mallin tai teollisuuskäyttöön tarkoitetun kolmivaiheisen mallin, kuten EMP 320ic:n, tulet yllättymään kaaren vakaudesta ja luotettavuudesta ja pääset hyötymään korkeimmasta suorituskyvystä. Jokaisessa Rebel-hitsauskoneessa toteutuu kolme perusasiaa – se suoriutuu kilpailijoitaan paremmin, se kestää kaikki paja- ja kenttäolosuhteiden haasteet ja se helpottaa työskentelyäsi.

Rebel-hitsauskoneet ovat aitoja monen menetelmän hitsauskoneita, joten hitsasitpa sitten MIG:illä, täytelangalla, puikolla – jopa hankalilla 6010-puikoilla – tai TIG:illä, nämä hitsauskoneet suoriutuvat työstä kuin ne olisivat juuri sitä varten tehty.

Rebelin ainutlaatuinen sMIG (smartMIG)‑teknologia tekee varmasti vaikutuksen. Vasta-alkajille on tarjolla perustila, joka nopeuttaa asetusten määritystä. Ammattilaiselle on tarjolla yhdysrakenteinen dynaaminen valokaaren valvontatoiminto, joka valvoo hitsausta jatkuvasti ja mukautuu tekniikkaasi, tuottaen tasaisen ja vakaan valokaaren – tuloksena on ensiluokkainen ja helposti toistettava hitsaustulos.

Jos tarvitset hitsauskoneen, joka kulkee sinne minne sinäkin ja kestää työympäristösi haasteet. Rebel on sellainen
kone. Sen tukeva ja monikahvainen suojakehikko, teräksinen kotelorakenne ja IP23S-suojaustaso takaavat, että voit viedä sen huoletta mukanasi kaikkialle.

ESAB:n vuosikausia kestäneen tutkimustyön ansiosta REBEL monimenetelmähitsauskoneissa on uusin hitsausteknologia yhdistettynä selkeään käyttöliittymään, joten työn aloittaminen on helppoa ja nopeaa.

Kaikissa ESAB Rebel EMP (ESAB Multi-Process) ‑malleissa on 4,3 tuuman TFT-värinäyttö. Näytön tiedot ovat
saatavilla 22 eri kielellä, joten asetusten määritys on helppoa käyttäjän kielestä riippumatta. Näytöllä on myös seuraavat toiminnot: Langansyöttömekanismin ja MIG-polttimen varaosat, kuluvien osien luettelot ja räjäytyskuvat,
kaikkien menetelmien hitsausparametrioppaat sekä huoltosuositukset.

Rebel hitsauskoneet ja ESAB hitsauslisäaineet ovat pettämätön yhdistelmä. Tutustu hitsauslisäaineisiin (MIG-hitsauslangat,täytelangat, TIG-hitsauslangat sekä hitsauspuikot suoraan varastosta)

ESAB monimenetelmäkoneilla 3 vuoden takuu.

ESAB Rebel tuoteperhe-esite


ESAB Rebel EMP 320ic-monimenetelmäkone

REBEL EMP320ic on Rebel sarjan uusin ja samalla tehokkain hitsauskone. Hitsauskone tarjoaa 320 A:n tehon 40% hyötysuhteella, nelipyöräsyötöllä, kahdella kaasunsyötöllä eli MIG- ja TIG-hitsaukselle omat kaasulähdöt koneessa jo valmiina. Rebel EMP 320 on todellinen monimenetelmäkone, jolla suoriudut MIG-, TIG, puikko ja täytelankahitsauksesta vaivattomasti. Koneella voidaan hitsata jopa 1,2mm:n umpilankaa tai 1,6mm:n täytelankaa.ESAB Rebel EMP 235ic-monimenetelmäkone (UUTUUS)

EMP 235ic on Rebel sarjan uusin ja suurin hitsauskone. Rebel 235ic on pikkuveljeään EMP 215ic:tä tehokkaampi versio, johon sopii 15-18 kg hitsauslanka kela. Rebel EMP 235ic on luokkansa suorituskykyisimpiä, joka suoriutuu vaativistakin hitsaustöistä ja on valmistettu kovaa käyttöä varten. Rebel EMP 235ic on todellinen usean prosessin suorituskykyinen monimenetelmäkone, joka suoriutuu MIG-, täytelanka-, puikko-ja TIG-hitsauksesta.ESAB Rebel EMP 215ic-monimenetelmäkone

Rebel™-sarjan hitsauskoneilla on etunaan eräs innovatiivisimmista saatavilla olevista hitsaustekniikoista sekä120/230 V:n joustavuus ensiöjännitteen suhteen. Ammattihitsaajien inspiroimaa mullistavaa suunnittelua edustava Rebel on valmis pakkaus minkä tahansa materiaalin – seostamattoman ja ruostumattoman teräksen sekä alumiinin hitsaukseen – ja se on helppo ottaa mukaan minne tahansa.ESAB Warrior 400i/500i

Warrior on luotettava monitoimikone raskaaseen tuotantohitsaukseen jopa 500 A:n virralla. Monitoiminen – joustavuutta työntekoon MIG-, puikko-, Live TIG- ja hiilikaaritalttaus-ominaisuuksien ansiosta. Soveltuu 0,8–1,6 mm:n täyte- ja umpilangoille. Hiilikaaritalttaus jopa 10 mm:iin asti. Korkea käyttösuhde – soveltuu pitkään yhtäjaksoiseen käyttöön ja moniin eri käyttötarkoituksiin. Tukeva ja kestävä rakenne – IP23-luokitus ulko- ja sisäkäyttöön vaativissa olosuhteissa. Helppokäyttöinen – yksinkertainen ja selkeä käyttöliittymä, minkä ansiosta käyttäjät pääsevät nopeasti käsiksi työhön.


Lisätietoja Lisätietoja ESAB Monimenetelmäkoneista »

Tutustu myös hitsauskoneiden valikoimaamme.

Böhler Welding
Walter Schnorrer
GCE kaasutarvikkeet ja säätimet
EWM