MIG/MAG-hitsauskoneet

Laadukkaat MIG/MAG -hitsauskoneet meiltä

MIG/MAG-hitsaus on kaasukaarihitsausprosessi, jossa valokaari palaa suojakaasun ympäröimänä hitsauslangan ja työkappaleen välissä. Metallisula siirtyy pieninä palloina hitsauslangasta metallikappaleeseen. Langansyöttölaite syöttää tasaisesti hitsauslankaa hitsauspistooliin ja siitä edelleen valokaareen.

MIG/MAG- hitsauksessa suojakaasuna käytetään aktiivista tai inerttiä kaasua. Aktiivinen kaasu reagoi sulassa metallissa olevien aineiden kanssa. Tällainen kaasu on joko puhdas hiilidioksidi tai argonin ja hiilidioksidin muodostama seoskaasu, esim. 75%Ar+25%CO² tai 82%Ar+18%CO² ja näitä on MISON 25 ja MISON 18. Tätä hitsausprosessia kutsutaan MAG-hitsaukseksi. MIG-hitsauksessa suojakaasu on puolestaan inertti eli reagoimaton kaasu, jollaisia ovat argon ja helium. Lisää suojakaasuista.

Hitsauslisäaine on ohut kelalla oleva hitsauslanka, jota kutsutaan usein myös umpilangaksi tai täytelangaksi. Yleisimmät hitsauslanganhalkaisijat ovat 0,8mm, 1,0mm ja 1,2mm, mutta myös ohuempia sekä paksumpia hitsauslankoja on saatavilla monille materiaaleille. Hitsauslankojen kemialliset koostumukset vastaavat yleensä hitsattavan teräksen koostumusta. Lisää MIG/MAG-hitsauslangoista.

MIG/MAG-hitsauksen etuja ovat: jatkuva lanka, mekanisoinnin ja automatisoinnin helppous, hitsauslisäaineen korkea riittoisuus, hyvä tuottavuus, laaja hitsausarvojen säätömahdollisuus sekä hitsauslisäaineet ovat suhteessa halpoja.

MIG/MAG-hitsausta käytetään lähestulkoon kaikkialla hitsaavassa teollisuudessa. MIG/MAG-hitsausta käytetään paljon ohutlevyteollisuudessa, varsinkin autoteollisuudessa ja autokorjaamoissa. Harrastajien ja kotihitsaajien käytössä on useimmiten MIG/MAG-hitsauskone.

ESAB on yli 100 kestäneet tutkimuksen, kehityksen ja valmistuksen ansiosta maailman johtavia hitsauskoneiden ja leikkauslaitteiden toimittaja. ESAB hitsauskoneita löytyy, niin "kotihitsarille" sekä raskaaseen teollisuuteen.

EWM AG on suurin saksalainen valokaarihitsaustekniikan valmistaja ja se lukeutuu johtaviin valmistajiin maailmanlaajuisesti. EWM tavoite on olla ensimmäinen ja paras, kun on kyseteknologiasta, laadusta ja asiakkaan saamasta hyödystä.
Innovaatiojohtajana olemme jo yli 60 vuoden ajan ajaneet tekniikan tasoa markkinoillamme
aktiivisesti eteenpäin ja kehitämme yhdessä kumppaniemme ja asiakkaittemme kanssa
tulevaisuuden hitsaustekniikkaa, jotta hitsausprosesseista tulisi entistä taloudellisempia,
turvallisempia ja resursseja säästävämpiä.
EWM on kansainvälisesti toimiva perheyritys, jonka kotipaikka on Mündersbach, Saksa.
Meidän sanaamme voit luottaa - aivan kuten tekniikallamme liitettyihin saumoihin.

EWM:lle laatu tarkoittaa täydellisyyteen pyrkimistä.

Arctronic Oy Turku tarjoaa kattavasti hitsauskoneet MIG/MAG-hitsaukseen.

Etsi itsellesi sopivin MIG-hitsauskone tuotevalikoimasta.EWM Picomig 180 Synergic

EWM Picomig 180 Synergic / EWM Picomig 180 Puls

EWM Picomig 180 Synergic on kompakti MIG/MAG-invertterivirtalähde. Vakiovarusteita synergiset linjat teräksen / CrNi / alumiinin standardihitsaukseen. Picomig 180 Synergic soveltuu MIG/MAG-, puikko- ja TIG-hitsaukseen (lift-arc). Portaattomasti säädettävä kaaren dynamiikka (kuristustehoste). Koneessa katkohitsaushitsaus ominaisuus. Säädettävä kaasun esi- ja jälkivirtausaika. Picomig 180 Synergic on kannettava ja kompakti hitsauskone jossa on kestävä kotelo, joka sopii esim. rakennustyömaalle. Hitsausnapojen vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Koneen suojaluokka on IP23. Lankakelan halkaisija 200 mm / D200. Sisältää 3,5m verkkovirta 16 A iskunkestävällä pistokkeella.

EWM Picomig 180 puls on kompakti MIG/MAG-invertterivirtalähde pulssi toiminnolla. Vakiovarusteita synergiset linjat teräksen / CrNi / alumiinin standardi- ja pulssihitsaukseen. Picomig 180 puls soveltuu MIG/MAG-, puikko- ja TIG-hitsaukseen (lift-arc). Portaattomasti säädettävä kaaren dynamiikka (kuristustehoste). Koneessa katkohitsaushitsaus ominaisuus. Säädettävä kaasun esi- ja jälkivirtausaika. Picomig 180 puls on kannettava ja kompakti hitsauskone jossa on kestävä kotelo, joka sopii esim. rakennustyömaalle. Hitsausnapojen vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Koneen suojaluokka on IP23. Lankakelan halkaisija 200 mm / D200. Sisältää 3,5m verkkovirta 16 A iskunkestävällä pistokkeella.

Molempia konemalleja on saatavana myös isolla kelalla Picomig 185 Synergic ja Picomig 185 puls


EWM Picomig 220 Synergic

EWM Picomig 220 Synergic / EWM Picomig 220 Puls

EWM Picomig 220 Synergic on kompakti MIG/MAG-invertterivirtalähde. Vakiovarusteita synergiset linjat teräksen / CrNi / alumiinin standardihitsaukseen. Picomig 220 Synergic soveltuu MIG/MAG-, puikko- ja TIG-hitsaukseen (lift-arc). Portaattomasti säädettävä kaaren dynamiikka (kuristustehoste). Koneella pystyy hitsaamaan hienosti myös 1,2mm täytelankaa. Koneessa katkohitsaushitsaus ominaisuus. Säädettävä kaasun esi- ja jälkivirtausaika. Picomig 220 Synergic on kannettava ja kompakti hitsauskone jossa on kestävä kotelo, joka sopii esim. rakennustyömaalle. Hitsausnapojen vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Koneen suojaluokka on IP23. Lankakelan halkaisija 200 mm / D200. Sisältää 3,5m verkkovirta 16 A iskunkestävällä pistokkeella.

EWM Picomig 220 puls on kompakti MIG/MAG-invertterivirtalähde pulssi toiminnolla. Vakiovarusteita synergiset linjat teräksen / CrNi / alumiinin standardi- ja pulssihitsaukseen. Picomig 220 puls soveltuu MIG/MAG-, puikko- ja TIG-hitsaukseen (lift-arc). Portaattomasti säädettävä kaaren dynamiikka (kuristustehoste). Koneella pystyy hitsaamaan hienosti myös 1,2mm täytelankaa. Koneessa katkohitsaushitsaus ominaisuus. Säädettävä kaasun esi- ja jälkivirtausaika. Picomig 180 puls on kannettava ja kompakti hitsauskone jossa on kestävä kotelo, joka sopii esim. rakennustyömaalle. Hitsausnapojen vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Koneen suojaluokka on IP23. Lankakelan halkaisija 200 mm / D200. Sisältää 3,5m verkkovirta 16 A iskunkestävällä pistokkeella.

Molempia konemalleja on saatavana myös isolla kelalla Picomig 225 Synergic ja Picomig 225 puls


EWM Picomig 305 Synergic

EWM Picomig 305 Synergic ja EWM Picomig 305 Puls

EWM Picomig 305 Synergic on kompakti MIG/MAG-invertterivirtalähde. Vakiovarusteita synergiset linjat teräksen / CrNi / alumiinin standardihitsaukseen. Picomig 305 Synergic soveltuu MIG/MAG-, puikko- ja TIG-hitsaukseen (lift-arc). Vakiovarustettu EWM-synergisillä ominaisuuksilla forceArc ja rootArc. Portaattomasti säädettävä kaaren dynamiikka (kuristustehoste). Koneessa katkohitsaushitsaus ominaisuus. Säädettävä kaasun esi- ja jälkivirtausaika. Picomig 305 Synergic on kannettava ja kompakti hitsauskone jossa on kestävä kotelo, joka sopii esim. rakennustyömaalle. Koneen mukana tulee ilmainen WPQR-paketti EN 1090 -standardin EXC2-sertifiointiin ja seostamattomien terästen hitsaukseen S355 asti. Hitsausnapojen vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Koneen suojaluokka on IP23. Lankakelan halkaisija 200 mm / D200 ja 300 mm / D300.

EWM Picomig 305 puls on kompakti MIG/MAG-invertterivirtalähde pulssi toiminnolla. Vakiovarusteita synergiset linjat teräksen / CrNi / alumiinin standardi- ja pulssihitsaukseen. Picomig 305 puls soveltuu MIG/MAG-, puikko- ja TIG-hitsaukseen (lift-arc). Vakiovarustettu EWM-synergisillä ominaisuuksilla forceArc, forceArc puls, rootArc, rootArc puls. Portaattomasti säädettävä kaaren dynamiikka (kuristustehoste). Koneessa katkohitsaushitsaus ominaisuus. Säädettävä kaasun esi- ja jälkivirtausaika. Picomig 305 puls on kannettava ja kompakti hitsauskone jossa on kestävä kotelo, joka sopii esim. rakennustyömaalle. Koneen mukana tulee ilmainen WPQR-paketti EN 1090 -standardin EXC2-sertifiointiin ja seostamattomien terästen hitsaukseen S355 asti. Hitsausnapojen vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Koneen suojaluokka on IP23. Lankakelan halkaisija 200 mm / D200 ja 300 mm / D300.

EWM Picomig sarjasta löytyy vielä tehokkaammat EWM Picomig 355 Synergic ja EWM Picomig 355 Puls koneet


ESAB Rebel EMP 320ic-monimenetelmäkone

REBEL EMP 320ic on Rebel sarjan uusin ja samalla tehokkain hitsauskone. Kone tarjoaa 320 A:n tehon 40% hyötysuhteella, nelipyöräsyötöllä, kahdella kaasunsyötöllä eli MIG- ja TIG-hitsaukselle omat kaasulähdöt koneessa jo valmiina. Rebel EMP 320 on todellinen monimenetelmäkone, jolla suoriudut MIG-, TIG, puikko ja täytelankahitsauksesta vaivattomasti. Koneella voidaan hitsata jopa 1,2mm:n umpilankaa tai 1,6mm:n täytelankaa.ESAB Rebel EMP 235ic hitsauskone

ESAB Rebel EMP 235ic-monimenetelmäkone

EMP 235ic on Rebel sarjan uusista ja suurista. Rebel 235ic on pikkuveljeään EMP 215ic:tä tehokkaampi versio, johon sopii 15-18 kg hitsauslanka kela. Rebel EMP 235ic on luokkansa suorituskykyisimpiä, joka suoriutuu vaativistakin hitsaustöistä ja on valmistettu kovaa käyttöä varten. Rebel EMP 235ic on todellinen usean prosessin suorituskykyinen monimenetelmäkone, joka suoriutuu MIG-, täytelanka-, puikko-ja TIG-hitsauksesta.Rebel EMP 215ic-monimenetelmäkone

ESAB Rebel EMP 215ic-monimenetelmäkone

Rebel™-sarjan hitsauskoneilla on etunaan eräs innovatiivisimmista saatavilla olevista hitsaustekniikoista sekä120/230 V:n joustavuus ensiöjännitteen suhteen. Ammattihitsaajien inspiroimaa mullistavaa suunnittelua edustava Rebel on valmis pakkaus minkä tahansa materiaalin – seostamattoman ja ruostumattoman teräksen sekä alumiinin hitsaukseen – ja se on helppo ottaa mukaan minne tahansa.Kannettava mig/mag-hitsauskone ESAB Caddy Mig C160i

ESAB Caddy® Mig C160i

Kannettava MIG/MAG-hitsauskone ammattikäyttöön Caddy® C160i -konetta käytetään seostamattoman teräksen MIG/MAG-hitsaukseen korjaus-, kunnossapito- ja asennustöissä. Tässä helppokäyttöisessä ja tehokkaassa koneessa on erinomaiset hitsausominaisuudet, ja se on helppo ottaa mukaan. Erinomainen laite verstaaseen ja matkatöihin.Kannettava MIG/MAG-hitsauskone sisä ja ulkokäyttöön

ESAB Caddy Mig C200i

Kannettava MIG/MAG-hitsauskone ammattikäyttöön teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin hitsaukseen sekä kaarijuottoon, niin sisä- ja ulkotöissä. Käyttäjäystävällinen käyttöpaneeli yhdessä älykkään ohjelmiston kanssa takaa optimaaliset hitsausparametrit sekä vakaan valokaaren. Ihanteellinen kone korjaamoihin ja matkatöihin. Koneessa on ESABin patentoima QSet™-teknologia, joka antaa aina automaattisesti optimaaliset hitsausarvot lyhytkaarialueella riippumatta käytettävästä materiaalista tai suojakaasusta. Todellinen yksinuppisäätö - valitse vain materiaalipaksuus ja kone hoitaa loput.Origo MIG PRO kevyeen ja keskiraskaaseen hitsaukseen

Origo™ Mig C280 PRO/C340 PRO

Origo™ Mig C280 PRO/C340 PRO ovat portaallisesti säädettäviä, kompakteja MIG/MAG-hitsauskoneita. Ne on suunniteltu kevyeen ja keskiraskaaseen hitsaukseen. Origo™ Mig C280 PRO on 10-portainen virtalähde. Käyttäjä voi säätää langansyöttönopeutta sekä jälkipalo- ja pistehitsausaikaa. Origo™ Mig C340 PRO on 40-portainen virtalähde. Virtalähteet on vakiovarustettu digitaalisella V/A-mittarilla. Käyttäjän säädettävissä on langansyöttönopeus, 2/4-tahtisuus ja ryömintäaloitus. Laajat virta- ja jännitealueet yhdessä kahden induktanssiulostulon kanssa auttavat löytämään optimaaliset arvot.


ESAB Warrior EDGE 500

ESAB Warrior EDGE 500 CX

ESAB Warrior Edge 500 CX on helppokäyttöinen, tehokas ja verkkotoiminnoilla varustettu monimenetelmähitsauskone. Integroidulla WeldCloud-yhteydellä varustettu RobustFeed Edge -langansyöttölaite takaa tuottavuuden ja erinomaisen laadun sekä langan ja kaasun kulutuksen seurannan. TrueFlow on ESABin digitaalinen kaasuvirtauksen ohjausjärjestelmä, joka on RobustFeed Edgen varusteena. Sen ansiosta hallitset tehokkaasti hitsauslisäaineiden käyttöä sekä käynnistyksen yhteydessä että hitsauksen aikana, mikä auttaa vähentämään kokonaiskulutusta ja säästämään rahaa. Mukautuva, helposti määritettävä MIG-pulssiprosessi, joka kompensoi käyttäjän toimien vaihtelua ja varmistaa korkealaatuiset, toistettavat tulokset. RobustFeed Edge -langansyöttölaite on päivitettävissä ja siihen tulee tietyin väliajoin uusia ohjelmia.


ESAB Aristo 500ix

ESAB Aristo 500ix

ESAB Aristo 500ix on kannettava raskaan teollisuuden pulssivirtalähde, jossa on vankka ja luotettava rakenne. ESAB Aristo 500ix on saatavana 3 eri langansyöttölaitetta, ESAB RobustFeed U82, U6 tai Pulse. Joten jokaiselle raskaan teollisuuden konepajaan löytyy oikea vaihtoehto. Soveltuu mainiosti 0,8mm-1,6mm:n täyte- ja umpilankahitsaukseen.
Yksikkö on vankkarakenteinen, joten se kestää kovaa käyttöä. Ergonomiset, turvalliset ja nosturinostoa varten merkityt kahvat helpottavat koneen siirtämistä. Yksikön mukana tulee tukeva kärry, jossa on erilliset nosturin nostokohdat, poltinpidin ja suuret kaapelipidikkeet. Saatavana sekä kaasu- ja vesijäähdytyksellä.


Aristo Mig 4004i Pulse-virtalähde mig/mag-hitsaukseen

Aristo® Mig 4004i Pulse

Aristo® Mig 4004i Pulse -virtalähde on kevytrakenteinen ja se perustuu moderniin invertteritekniikkaan. Se on tarkoitettu MIG/MAG- ja puikkohitsaukseen erityisesti korkeaa tuottavuutta vaativissa hitsauskohteissa. Verrattaessa Aristo® Mig 4004i Pulse -virtalähdettä perinteisen tekniikan virtalähteeseen tarvitaan lattiapinta-alaa 70 % vähemmän. Uusi rakenne on tuonnut myös jopa 80 % alhaisemman painon ja laitteisto onkin helposti liikuteltava. Tämä erittäin moderni neljännen sukupolven invertterivirtalähde merkitsee luotettavaa laitteistoa erinomaisilla suoritusarvoilla. Energian kulutus on entistä alhaisemoi hitsaustehon ollessa kuitenkin korkea.ESAB Warrior 400i/500i raskaaseen tuotantohitsaukseen

ESAB Warrior 400i/500i

Warrior on luotettava monitoimikone raskaaseen tuotantohitsaukseen jopa 500 A:n virralla. Monitoiminen – joustavuutta työntekoon MIG-, puikko-, Live TIG- ja hiilikaaritalttaus-ominaisuuksien ansiosta. Soveltuu 0,8–1,6 mm:n täyte- ja umpilangoille. Hiilikaaritalttaus jopa 10 mm:iin asti. Korkea käyttösuhde – soveltuu pitkään yhtäjaksoiseen käyttöön ja moniin eri käyttötarkoituksiin. Tukeva ja kestävä rakenne – IP23-luokitus ulko- ja sisäkäyttöön vaativissa olosuhteissa. Helppokäyttöinen – yksinkertainen ja selkeä käyttöliittymä, minkä ansiosta käyttäjät pääsevät nopeasti käsiksi työhön.

MIG-hitsauskoneet sekä myös kaikki muut hitsauskoneet löydät kattavasti Arctronicilta.

Lisätietoja ESAB MIG/MAG-hitsauskoneista »

Böhler Welding
Walter Schnorrer
GCE kaasutarvikkeet ja säätimet
EWM