Hitsauskoneet

Arctronic tarjoaa hitsauskoneet kattavasti eri tarpeisiin. Hitsauksella tarkoitetaan osien liittämistä toisiinsa käyttämällä hyväksi lämpöä ja/tai puristusta siten, että osat muodostavat hitsauksen jälkeen jatkuvan yhteyden.

Hitsauksessa voidaan käyttää lisäainetta, jonka sulamispiste on suunnilleen sama kuin perusaineen sulamispiste.

Useimmat hitsausprosessit käyttävät hyväksi lämpöä, jolla sulatetaan liitettävien osien railopinnat ja hitsauslisäaine. Tästä tuloksena on hitsisula, joka jähmettyy hitsiksi ja liittää osat toisiinsa. Tavallisimpien hitsausprosessien lämmönlähde on valokaari, jolloin näitä prosesseja kutsutaan kaarihitsausprosesseiksi.

Sähköenergia muutetaan elektrodina olevan sulavan lisäainelangan ja työkappaleen välissä palavan valokaaren avulla lämmöksi.

Arctronic on myös ewm-Logo-100cm- hitsauskoneiden ja tuotteiden maahantuoja.

Saksalainen EWM AG on suurin saksalainen valokaarihitsaustekniikan valmistaja ja se lukeutuu johtaviin valmistajiin maailmanlaajuisesti. EWM tavoite on olla ensimmäinen ja paras, kun on kyseteknologiasta, laadusta ja asiakkaan saamasta hyödystä.
Innovaatiojohtajana olemme jo yli 60 vuoden ajan ajaneet tekniikan tasoa markkinoillamme
aktiivisesti eteenpäin ja kehitämme yhdessä kumppaniemme ja asiakkaittemme kanssa
tulevaisuuden hitsaustekniikkaa, jotta hitsausprosesseista tulisi entistä taloudellisempia,
turvallisempia ja resursseja säästävämpiä.
EWM on kansainvälisesti toimiva perheyritys, jonka kotipaikka on Mündersbach, Saksa.
Meidän sanaamme voit luottaa - aivan kuten tekniikallamme liitettyihin saumoihin.

EWM:lle laatu tarkoittaa täydellisyyteen pyrkimistä.
Laatustandardi vaatii, että jokainen kone, jokainen hitsauspistooli ja kaikki, missä on EWM-logo, on laadultaan ja pitkäikäisyydeltään parasta.


Innovatiivisen EWM-hitsausmenetelmän lisäksi EWM tarjoaa täydellisesti sovitetut hitsauslisäaineet ja myös hitsaustekniset tarvikkeet kulumisen minimoimiseksi ja raaka-aineiden optimaalista käyttöä varten. Tämä ei

ainoastaan suojele ympäristöä ja resursseja, vaan säästää myös viimeistelytöistä ja laskee näin tuotantokustannuksia.


ESAB on yli 100 kestäneet tutkimuksen, kehityksen ja valmistuksen ansiosta maailman johtavia hitsauskoneiden ja leikkauslaitteiden toimittaja. ESAB hitsauskone valikoimasta löytyy kattavasti MIG/MAG-, Monimenetelmä-, Puikko- ja TIG-hitsauskoneet. ESAB hitsauskoneita on pienempiä kotikäyttöön ja isoja sekä tehokkaita raskaaseen metalliteollisuuteen.

ESAB hitsauskoneet ovat tunnettuja laadusta sekä käytettävyydestä. Myös hitsauskoneita tarvitsee välillä huoltaa sekä korjata. Ostamalla ESAB hitsauskoneen voit luottaa, että saat tarvittaessa koneisiin varaosia sekä tietysti ESAB:lla on kattava huoltoverkosto.ESAB hitsauskoneilla on kattava takuu.

EWM hitsauskoneilla on 3 vuoden 24/7 takuu.

ESAB ja EWM hitsauskoneet:

Osta tai tilaa hitsauskone Arctronicilta – tule käymään Turun toimipisteellämme tai ota yhteyttä. Meiltä saat hitsauskoneet sekä -tarvikkeet kattavasti.

Böhler Welding
Walter Schnorrer
GCE kaasutarvikkeet ja säätimet
EWM