Hitsauskaasut ja muut kaasut AGA

AGA teollisuuskaasujen edelläkävijä ja meiltä kattava valikoima kaasuja

AGAn historia ulottuu vuoteen 1904. Kaikki alkoi yhden miehen teknisesti edistyksellisistä keksinnöistä. Gustaf Dalén on Ruotsin historian tärkeimpiä nobelisteja ja ainoa Nobel-palkinnon saaja, joka on perustanut oman teollisuusryhmän.

Hitsaus on oleellinen prosessi lähes joka teollisuudenalalla. Erilaisia tekniikoita käytetään sulattamaan ja liittämään yhteen metalleja, teräksiä ja metalliseoksia.

Kaarihitsaus käyttää elektrodin ja työkappaleen välille synnytetyn sähköisen valokaaren synnyttämää lämpöä sulattamaan ja liittämään yhteen metallia liitosalueella.

Tämä on yleisin sulatusperusteinen liittämismenetelmä teollisuudessa tänä päivänä.

Laserhitsauksen suosio on kuitenkin kasvamassa erityisesti autoteollisuudessa ja muillakin sektoreilla, kuten esimerkiksi mikroelektroniikassa ja laivanrakennuksessa. Tämä sisältää lasersäteen kohdistamisen työkappaleeseen sarjalla peilejä. Kun lasersädettä siirretään suhteessa työkappaleeseen, kohdistetun lasersäteen energia sulattaa metallia niin, että muodostuu liitos.

Kaikissa hitsausprosesseissa suoja- ja prosessikaasut, niiden tarkat yhdistelmät ja puhtaustasot vaikuttavat suuresti hitsauksen laatuun ja tuottavuuteen.

Happi, typpi, argon ja hiilidioksidi ovat prosessi- ja valmistusteollisuuden tänä päivänä käyttämiä vakio- tai bulkkikaasuja. Monissa kaasuratkaisuissa ja -sovelluksissa käytetään kuitenkin kaasuseoksia. Näillä korkealuokkaisilla kaasuilla, kuten esimerkiksi MISON® -suojakaasulla voit parantaa tuotteesi laatua, työn tuottavuutta ja liiketoimintasi tulosta.

Oikean suojakaasun valinta on tärkeää jokaisessa hitsausprosessissa. AGA tarjoaa kattavan suojakaasuvalikoiman kaikkien tarpeiden täyttämiseksi.


Valikoimaamme kuuluu laaja valikoima AGA:n kaasuja:

Kaasun valintataulukko:

Böhler Welding
Walter Schnorrer
GCE kaasutarvikkeet ja säätimet
EWM