Nestekaasulaitteet

Meiltä löytyy laaja valikoima SIEVERT nestekaasulaitteita sekä varaosia

Voimme rakentaa tarvittaessa räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan tarpeen mukaan.

Sievert Ab, jolla on juuret sekä pääkonttori Ruotsissa ja myyntiä 60 maassa viidellä mantereella, tulee nähdä todellisena globaalina yrityksenä. Vain muutama muu yritys nestekaasualalla voi saavuttaa samanlaisen maantiteellisen peiton. Laajasta levittäytymisestä on hyötyä ja parhaat kokemukset pystytään hyödyntämään useasta maasta eri teollisuudenaloilta, joka on mittaamaton hyöty jatkuvassa kehitystyössämme.

Sievert:in tavoitteena on pystyä tarjoamaan ammattilaistuotteita parhaaseen mahdolliseen laatuun kaikkiin juotos- ja kuumennustöihin. Oli työ pieni tai suuri, käyttäjä ammattilainen tai Tee-Se-Itse-henkilö.

Nykyään sinun tulee tehdä työsi entistä paremmin ja tehokkaammin ja jos mahdollista halvemmalla kuin toiset. Tästä johtuen, Sievert on uudistanut monilla tavoilla tuotteitaan täyttämään erityisvaatimuksia ja sen jälkeen näistä tuotteista on tullut osa normaalia valikoimaa.

Oy FinnFlame Ab toimii maahantuojana ja tukkuliikkeenä nestekaasulaitteille, nestekaasutyökaluille, erilaisille pihatuotteille, kalusteille, kodin laitteille, lämmittimille, puuliesille ja – takoille.

Myynnissä esimerkiksi seuraavia tuotteita:


Laajemmin myytävissämme oleviin tuotteisiin voit tutustua alla olevan esitteen kautta.

Sievert Nestekaasulaitteiden esite »

Nestekaasun turvallisuusohje-esite »

Böhler Welding
Walter Schnorrer
GCE kaasutarvikkeet ja säätimet
EWM