Plasmaleikkauslaitteet

ESAB Cutmaster plasmaleikkauskoneet takaa todellista luotettavuutta

ESAB Cutmaster TRUE -plasmaleikkauslaitesarjan suunnittelun lähtökohtana on ollut se, että suositeltu leikkauskapasiteetti on todellinen leikkauskapasiteetti. TRUE Cut -sarjan koneiden käyttäjien ei tarvitse lisätä "varmuusvaraa" konehankintoihin, eli ostaa todellista tarvetta suurempaa konetta. ESAB Cutmaster TRUE -sarjan esittelyn myötä kone, jonka suositeltu leikkauskapasiteetti on 25 mm, todellakin leikkaa 25 mm:n ainevahvuutta KOKO PÄIVÄN AJAN.

VARASTOSSAMME KATTAVA VALIKOIMA CUTMASTER KULUTUSOSIA!

ESAB Cutmaster plasmaleikkaussarja 6 totuutta:

1 ) Mikroprosessoriohjatut etupaneelin merkkivalot takaavat virheettömän toiminnan asetusten määrityksestä aina puhdistukseen asti.
2) Todellista voimaa – Voit työskennellä koko päivän suositellulla leikkauskapasiteetilla.
3) Todellista turvaa – 3 vuoden rajoittamaton virtalähdetakuu ja tukeva TRUE GUARD™ -suojakaari.
4) True Tip™ – Markkinoiden ainoa 60 A:n laahaussuutin.
5) Todellista joustavuutta – Patentoitu 1Torch® tarjoaa joustavan vaihdon käsileikkauksesta koneelliseen leikkaukseen vain poltinta vaihtamalla.
6) Todellista siirrettävyyttä – Kevyempi ja helpommin siirrettävä suorituskyvystä tinkimättäESAB Cutmaster 60i

Plasmaleikkauslaite Cutmaster 60i on uuden sukupolven plasmaleikkauslaite. Cutmaster 60i kannettava virtalähde, jolla on suurin teho / painosuhde ja luokkansa suurin kaaren pituus. Se on yhdistelmä loppukäyttäjien toiveita, älykkäämpää teknologiaa ja uutta muotoilua. Plasmaleikkauslaite Cutmaster 60i -järjestelmä sisältää uuden pikaliitännällä varustetun SL60QD 1Torch -polttimen, jonka ansiosta leikkauspoltin ja letkupaketti voidaan vaihtaa erikseen edullisemmin kuin jos ne täytyisi vaihtaa yhdessä. Käyttökohteita mm. maatilat, oppilaitokset, rakentaminen, terästeollisuus sekä muihin korjaus ja huolto kohteisiin. Plasmaleikkauslaite Cutmaster 60i painaa vain 16,2 kg.


ESAB Cutmaster 40

ESAB Cutmaster 40 on yksi markkinoiden edullisimmista ja korkealaatuisimmista 120/230 V:n plasmaleikkauslaitteista. Cutmaster 40 tuottaa 12 mm:lle suositeltavan 40 A:n virran. TRUE Series ‑mallistoon kuuluvana Cutmaster 40 pystyy leikkaamaan täyden työpäivän ajan suositellulla leikkauskapasiteetillaan, ja se pystyy tarjoamaan suuremman tehon sitä tarvittaessa.ESAB Cutmaster 80

ESAB Cutmaster 80 painaa vain 19,5 kg, mutta se tarjoaa erittäin korkeaa leikkaustehoa. Älä anna laitteen koon hämätä, sillä se pystyy vaivatta leikkaamaan 25 mm:n paksuista materiaalia, ja sen irroitusleikkauskyky on 38 mm. Kaikkien TRUE™ ESAB Cutmaster ‑laitteiden tapaan se on varustettu 1Torch®-polttimella. Toimitukseen sisältyy virtalähde, SL60 1Torch -poltin, kulutusosat, ilmansuodatin/-säädin, maadoituskaapeli ja -puristin sekä verkkokaapeli. Järjestelmä toimitetaan täysin koottuna ja käyttövalmiina.ESAB Cutmaster 100

ESAB Cutmaster 100 painaa 28 kg ja tarjoaa 100 A:n leikkaustehon. Laitteen alhainen paino yhdistettynä kompaktiin kokoon tarkoittaa, että se on yksi markkinoiden tehokkaimmista ja helpoiten mukaan otettavista laitteista. Yhdessä 1Torch®-polttimen kanssa tämän laitteen suurin leikkauskyky on 45 mm. Luokkansa suurin leikkauskyky! Toimitukseen sisältyy virtalähde, SL100 1Torch® -poltin, kulutusosat, ilmansuodatin/säädin, maadoituskaapeli ja -puristin sekä verkkokaapeli. Järjestelmä toimitetaan täysin koottuna ja käyttövalmiina.ESAB Cutmaster 120

ESAB Cutmaster 120 painaa vain 28 kg ja tuottaa 120 A:n leikkaustehon 40 mm:n suosituspaksuudelle ja 55 mm:n enimmäispaksuudelle (irroitusleikkaus). Muiden Cutmaster-laitteiden tapaan tämä kompakti laite sisältää vakiona 1Torch®-polttimen, ja se tarjoaa maineensa mukaista mukavuutta ja luotettavuutta. Toimitukseen sisältyy virtalähde, SL100 1Torch -poltin, kulutusosat, ilmansuodatin/säädin, maadoituskaapeli ja -puristin sekä verkkokaapeli. Järjestelmä toimitetaan täysin koottuna ja käyttövalmiina.


Lisätietoa ESAB plasmaleikkauslaitteista »

Tutustu plasmaleikkaukseen tarkemmin.

Böhler Welding
Walter Schnorrer
GCE kaasutarvikkeet ja säätimet
EWM