Raitisilmapuhaltimet ja varaosat

Tehokkaat ja helppokäyttöiset ESAB raitisilmapuhaltimet meiltä

Hitsaajan on käytettävä hitsaussuojamia hitsaustöissä. Hitsaussavujen ja erityisesti huurujen jatkuva hengittäminen aiheuttaa tilapäisiä hengityselinten ärsytysoireita. Hitsaushuurujen sisältämät metallit voivat lisäksi aiheuttaa monia erilaisia pitkäaikaisia haitallisia terveysvaikutuksia. Hitsaushuurujen pienhiukkaset kulkeutuvat helposti keuhkoihin ja sieltä edelleen muuhun elimistöön mm. verenkiertoon. Tästä johtuen työpaikan ilman epäpuhtaudet on pyrittävä poistamaan ensisijaisesti hyvällä yleisilmanvaihdolla sekä tehokkaalla kohdepoistolla. Varsinkin ruostumattomia teräksiä hitsatessa suosittelemme käytettävän vielä erikseen ESAB raitisilmahitsausmaskia raitisilmapuhaltimella.

ESAB raitisilmapuhaltimet puhaltaa puhdasta ilmaa maskiin yhen tai kahden suodattimen kautta. Suodatettu ilma johdetaan letkulla vyössä olevan raitisilmapuhaltimen avulla, joka tuottaa vaadittavaa puhasta ilmaa hitsaajalle. Suodattimen pitää täyttää luokan P3 vaatimukset. ESAB raitisilmapuhaltimissa (ECO AIR ja ARISTO Air) käytetään P3 suodatinta sekä esisuodatinta.


Raitisilmapuhallin ESAB PAPR

ESAB PAPR raitisilmapuhallinjärjestelmä tarjoaa yhdessä ESAB:in hitsausnaamareiden kanssa tehokasta suojausta hitsaushuuruilta ja pölyltä hitsattaessa, taltattaessa ja hiottaessa. PAPR raitisilmayksikössä hyödynnetään uutta piirilevyteknologiaa, jolla hitsaaja voi säätää ilmavirtaa välillä 170 – 220 L/min käyttökohteen mukaan. Ilmavirta ilmoitetaan LED-ilmaisimella. PAPR raitisilmayksikössä on suodatintukoksen ja akun tyhjenemisen hälytysmerkki ja -ääni, joka parantaa hitsaajan turvallisuutta. PAPR raitisilmayksikössä on vahva rakenne, joka tekee siitä kestävän vaativissakin hitsasukohteissa. ESAB PAPR raitisilmayksikköön sopii samat suodattimet kuin Eco Air ja Aristo Air raitisilmayksiköihin.

PAPR paketti sisältää: moottoriyksikkö, Li-Ion akku, älylaturi, hiukkassuodatin + esisuodatin, vyö, letku ja Proban-letkunsuojus.Raitisilmapuhallin Eco Air

Eco Air -raitisilmapuhallin antaa 170 litraa raikasta/suodatettua ilmaa minuutissa. Yksikkö painaa ainoastaan kilon, mutta kestää ankarimmissakin ympäristöissä. Eco Air on varustettu alhaisen virtauksen äänihälytyksellä ja se ilmaisee, milloin akun virta on vähissä tai kun suodatin on tukkeutunut. Eco Air -raitisilmapuhallin toimitetaan täydellisenä.

Eco Air paketti sisältää: puhallinyksikön, letkun ja letkunsuoja, akun, älykkään laturin, pehmeä tukivyön, P3-suodattimen sekä esisuodattimen.Raitisilmapuhallin Aristo Air

Aristo Air -raitisilmapuhallinyksikkö edustaa uusinta teknologiaa, jonka ansiosta hitsaaja voi sovittaa ilmavirtauksen ympäristöön ja sovellukseen sopivaksi säätämällä virtausta 170 litrasta minuutissa 210 litraan minuutissa. Ilmavirtaus ilmoitetaan yksikön yläosassa olevan ilmavirtauksen LED-ilmaisimen avulla. Aristo Air on varustettu tukkiintuneesta suodattimesta ja vähäisestä akkuvirrasta ilmoittavalla ääni- ja kuvahälytyksellä, mikä parantaa hitsaajan turvallisuutta. Aristo Air -raitisilmapuhallin toimitetaan täydellisenä ja käyttövalmiina.

Aristo Air paketti sisältää: ilmayksikön ilmaletkulla ja letkunsuojuksella, akun, älykkään laturin, vyöpehmusteen ja P3-suodattimen.Raitisilmapuhaltimen hienosuodatin P3

P3 hienosuodatin suodattaa kaikkia haitallisimpia hitsauksessa syntyviä huuruja, kuten alumiini, barium, koboltti, kromi, sinkki, kupari, mangaani ja nikkeli. Mahdollisimman hyvän suojan saa, kun vaihtaa suodattimen säännöllisin väliajoin. P3 suodattimen vaihtaminen suojaa puhallinyksikköä sekä pidentää sen käyttöikää.

P3 suodatin on yhteensopiva ESAB Aristo Air-, Eco Air- ja Air 160/200 -raitisilmapuhaltimiin.Raitisilmapuhaltimen karkeasuodatin

Karkeasuodatin laitetaan hienosuodattimen päälle ja se suodattaa karkean pölyn. Karkeasuodattimen säännöllinen puhdistus pidentää sen kestoikää. Karkeasuodatin tulee vaihtaa säännöllisesti ja vaihto säästää arvokkaampaa P3 hienosuodatinta sekä puhallinyksikköä.

Karkeasuodatin on yhteensopiva ESAB Aristo Air-, Air 160 ja Eco Air -raitisilmapuhaltimeen.

Myydään 5 kpl paketeissa.Varaosat raitisilmapuhaltimiin

Meiltä varaosat ESAB raitisilmapuhaltimiin

  • Akku Eco Air
  • Akku Aristo Air
  • Akku Origo Air
  • Ilmaletku 850mm
  • Adapteri Air 160 / Eco Air
  • Akkulaturi Eco AirBöhler Welding
Walter Schnorrer
GCE kaasutarvikkeet ja säätimet
EWM