Hitsauspeitteet ja -verhot

ESAB hitsauspeitteet takaavat turvallisen ympäristön hitsaus- ja hiontakipinöiltä

ESAB hitsauspeitteet on valmistettu materiaalista, jotka kestävät kipinöitä sekä lämpöä. ESAB peitteet antavat erinomaisen suojan hitsaus- ja hiontakipinöiltä, kuonalta sekä hitsausroiskeilta. ESAB hitsauspeittetitä on erinlaisissa paloissa sekä 25 m rullissa. Kun valitset sopivaa hitsauspeitettä huomioi: peitteen sijoitus, käyttökohde, joustavuus. Nämä kaikki vaikuttavat siihen millainen hitsauspeite sopii parhaiten. Tarvitaanko kuumuudenkestoa (vahva materiaali), tuleeko peite hitsaukseen vai hiontaan (kevyet peitteet suojaavat hieman heikommin, kuin vahvat peitteet), täytyykö peitettä siirrellä / täytyykö pieniä putkia yms. suojata (keveys)

ESAB hitsauspeitteitä löytyy jokaiseen kohderyhmään ja lähes jokaiselle käyttäjälle.Hitsauspeite 1850

ESAB:in päällystämätön lasikuitu hitsauspeite kevyille roiskeille ja kipinöille. Suositeltavaa, kun kaltevuus on vähintään 15 astetta. Suurin käyttölämpötila 550°C, paino 600 g/m2 ja väri ruskea.

Hitsauspeite 1850 on saatavilla 3 eri kokoa: 1M X 2M, 2M X 2M ja 1M X 25M rulla.Hitsauspeite 2-1900

ESAB: n päällystämätön silikaattisuojapeite raskaaseen käyttöön. Hitsauspeitteellä on erittäin korkea sulamislämpötila, joka tekee siitä erinomaisen valinnan, kun ongelmana on putoava kuuma metalli. Hitsauspeite suojaa myös useimmilta hapoilta. Suurin käyttölämpötila 1300°C, paino 600 g/m2, väri pronssi. Peite on kevyt ja pehmeä ja se on helppo kietoa kappaleen ympärille, joten se soveltuu erinomaisesti kappaleen hitaaseen jäähdyttämiseen.

Hitsauspeite 2-1900 on saatavilla 3 eri kokoa: 0,9M X 2M, 1,8M X 2M ja 0,9M X 25M rulla.Hitsauspeite 5180

ESAB:in hiilikuitusuojapeite raskaaseen käyttöön. Hitsauspeite 5180 tarjoaa erinomaisen lämmönkeston 1650°C. 5180 on erittäin kevyt ja se on helppo pitää puhtaana. Hitsauspeite soveltuu mainiosti esimerkiksi autokorjaamoihin. Suurin käyttölämpötila 1300°C, paino 425 g/m2, väri musta.

Hitsauspeite 5180 on saatavilla 3 eri kokoa: 1M X 2M, 2M X 2M ja 1M X 25M rulla.Hitsauspeite 906

ESAB:in pystyommeltu lasikuitupeite korkealle lämpötilalle. Hitsauspeite soveltuu keski- ja raskaaseen käyttöön. Peite 906 ei sovellu kovin öljyisiin olosuhteisiin. Suurin käyttölämpötila 750°C, paino 750 g/m2, väri musta.

Hitsauspeite 906 on saatavilla 3 eri kokoa: 1M X 2M, 2M X 2M ja 1M X 25M rulla.Hitsausverhot

ESAB:in hitsausverhoja on saatavana eri värisinä. Kaikki hitsausverhot toimitetaan joko perusmallisina tai suikaleverhoina. Itsestään sammuva materiaali suojaa hyvin vaaralliselta hitsaussäteilyltä. Hitsausverhoissa on painonapit, jotka mahdollistavat helppon ja vahvaa kiinnityksen. Hitsausverhot on käännetty ylä- ja alareunasta, jotta ne kestävät kovaa käyttöä. Suikaleverhon läpi on helppo kulkea ja kuljettaa tavaroita, vaikka se olisi suljettunakin. Kaikilla ESAB:in hitsausverhoilla on EN 1598 -standardin mukainen hyväksyntä. Kiinnitysrenkaita on seitsemän, ja ne riittävät kaikkien verhojen kiinnitykseen (sekä perus- että suikaleverhojen). Renkaat kuuluvat kaikkiin toimituksiin.

ESAB:in hitsausverhoja on 3 eri väriä: oranssi läpinäkyvä, 1,8 x 1,4 m (DIN 6) / vihreä läpinäkyvä, 1,8 x 1,4 m (DIN 6) / tummanvihreä, 1,8 x 1,4 m (DIN 9)


Meiltä saatavana myös muita hitsausverhoja sekä -peitteitä, kysy rohkeasti soittamalla tai käymällä myymälässä.Böhler Welding
Walter Schnorrer
GCE kaasutarvikkeet ja säätimet
EWM