Hitsauskäsineet

Laadukkaat ja käteensopivat ESAB sekä HAND1 hitsaushanskat varastosta

Hitsaajan suojakäsineet ovat on hitsaajalle tärkeä ja pakollinen suojavaruste. Ne suojaavat metalliroiskeita, kuumuudelta ja valokaaren UV-säteilyltä. Hitsauskäsineet valmistetaan pääsääntöisesti nahasta ja niiden tulee olla standardin mukaisia. Standardin mukaiset vaatimukset suojakäsineille ovat mm. kokoluokitus, hankauslujuus, viillonkestävyys, repäisylujuus, puhkaisulujuus, syttyvyys, kosketuslämmönkestävyys, liekkikuumuuden kestävyys ja hitsauskipinöiden kestävyys.

ESAB hitsaushanskat ovat valmistettu käyttäjää varten. Ne ovat todella mukavat käteen sekä suojaavat hitsaajaa parhaan mukaan. ESAB hitsaushanskoja on erilaisia malleja MIG/MAG- ja TIG-hitsaukseen. TIG-hitsauskäsineet ovat pääsääntöisesti hieman ohuempia ja näin takaavat paremman tuntuman hitsauspolttimelle.

HAND1 hitsaus- ja asentajankäsineet ovat tunnettuja laadusta sekä niiden käyttöiästä.

Tutustu valikoimaan.


ESAB Curved MIG - hitsauskäsine

Ergonominen muotoilu tekee käsineestä mukavan ja laadukkaan. ESAB Curved MIG-käsine on valmistettu parhaasta ja vahvimmasta nahasta ja on vuorattu kokonaisuudessaan varteen asti. Käsineen muotoilu tekee siitä istuvan, lisäksi joustava hihansuu myötäilee käden liikerataa erinomaisesti. Ranteen resori, kevlar-ompeleet ja vahvistettu peukalo tekevät käsineestä erittäin vahvan ja tarjoavat laadukkaan suojauksen hitsaajalle.
ESAB EXL MIG - hitsauskäsine

EXL MIG - hitsauskäsine on valmistettu naudan haljas- ja pintanahkasta, jossa on pehmustettu selkämys, jotta se kestää heijastunutta lämpöä. Kolminkertaisen kevlar-sauman ansiosta käsine kestää kovaa mekaanista jännitettä. Hitsauskäsineessä on vahvistettu peukalo.
ESAB Curved TIG - hitsauskäsine

Ergonominen muotoilu tekee käsineestä mukavan ja laadukkaan. ESAB Curved TIG-käsine on valmistettu parhaasta ja vahvimmasta nahasta ja se on vuorattu kokonaisuudessaan varteen asti. Käsineen muotoilu tekee siitä istuvan, lisäksi joustava hihansuu myötäilee käden liikerataa erinomaisesti. Ranteen resori, kevlar-ompeleet ja vahvistettu peukalo tekevät käsineestä erittäin vahvan ja tarjoavat laadukkaan suojauksen hitsaajalle.ESAB Työkäsine alumiinipäälyste - lämmönkestävä

ESAB lämmönkestävä työkäsine on ainutlaatuisesti aluminoitu, jossa punottu kevlar-selkämys, joka kestää jopa 1000 °C:een säteilylämpöä. Nahkainen kämmenpuoli on 1,3 mm:n keraamisella kuidulla vahvistettu, joka kestää jopa 250 °C:een kontaktilämpöä. Käsineessä on täysin taitetut kevlar-ommellut saumat kovaan käyttöön soveltuvalla FR-kankaisella vuorella, jossa on kämmenselässä Thermolate-käsittely. Alumiini heijastaa kaiken lämpösäteilyn käyttäjästä poispäin.

Lämmökestäviä käsineitä on kolmelle eri lämpöluokalle:

  • 250°C
  • 500°C
  • 1500°CHAND1A 1420 TIG - hitsauskäsine

Soft welder 1420 on vuoreton TIG-hitsaaajan käsine . Käsine on lampaan pintanahkaa ja ranneke naudan haljasnahkaa. Soft welder on laadukas ja pehmeä TIG-hitsauskäsine.HAND1A 1140 - työkäsine

Spark 1140 on vahva vuoreton työkäsine. Työkäsine on naudan pinta- ja haljasnahkaa. Käsine on muotoiltu kädenmyönteiseksi.
HAND1A 1250 - työkäsine

Dallas 1250 on vahva vuoreton työkäsine. Käsine on kokonaan naudan pintanahkaa. Käsine on muotoiltu käteenistuvaksi. Käsineessä suora ranneke.HAND1A 1142 - työkäsine vuorellinen

Spark+ 1142 on vahva vuorellinen työkäsine, jossa on ohut flanellivuori. Työkäsine on naudan pinta- ja haljasnahkaa. Käsine on muotoiltu kädenmyönteiseksi.HAND1A 11602 - työkäsine vuorellinen

Winter Welgro on kevyt vuorellinen asentajan käsine. Käsine on kokonaan pehmeää pukki-nappaa.Böhler Welding
Walter Schnorrer
GCE kaasutarvikkeet ja säätimet
EWM