Pullokärryt ja nostoapulaitteet

Nestekaasun pullokärryt ja nostoapulaitteet Arctronic Oy:ltä

Pullokärryt helpottavat kaasupullojen kuljettamista, siirtämistä sekä säilyttämistä. Ne ovat myös turvallisuustekijä, ettei sinun tarvitse kantaa niitä vaan voit helposti siirtää pullot kärryjen avulla.

Nostoapuvälineet helpottavat nestekaasujen liikuttamista korkeisiin paikkoihin esim. kattomiehet. Nestekaasun nostoapulaitteita saatavana 1, 2, 4 ja 8 pullolle. Suurempien nestekaaasumäärien kerrallaan nostaminen nopeuttaa työtä sekä lisää turvallisuutta, koska nostoja ei tarvitse suorittaa niin montaa. 8 nestekaasupullon nostoapulaite vain tilauksesta.


Nestekaasukärry - 11/33 kg pulloille

Nestekaasukärry on tarkoitettu 11 kg ja 33 kg kaasupullojen kuljettamiseen ja siirtämiseen. Kärry on CE hyväksytty, joten se toimii myös virallisena nostoapulaitteena.
Nostoapulaite nestekaasu - 1 x 33kg pullolle

Nostoapulaite on tarkoitettu ainoastaan 33 kg nestekaasupulloille. Kärryllä voi siirtää pulloa sekä on virallinen nostoapulaite.
Nostoapulaite nestekaasu - 4 x 33kg pulloille

Nestekaasun nostoapulaite on tarkoitettu 4 x 33 kg nestekaasupullojen nostamiseen esim. katolle tai muualle minne ei kärryillä pääse. Saatavana myös 8 x 33 kg nestekaasupullojen nostoapulaite.
Böhler Welding
Walter Schnorrer
GCE kaasutarvikkeet ja säätimet
EWM