Poltinsarjat

AGA legendaariset X11 ja X21 poltinsarjat meiltä

Kaasuhitsaus on tunnettu menetelmä, jota on käytetty jo yli 100 vuotta. Sen etuja ovat pienet hankintakustannukset, liikuteltavuus sekä riippumattomuus sähköverkosta.

Kaasuhitsaus soveltuu erinomaisesti putkenhitsaukseen, esim. kaukolämpöputkia. AGA poltinsarjat X11 ja X21 poltinsarjat soveltuvat erinomaisesti kuumennukseen, juottoon, liekinpuhdistukseen, hitsaukseen sekä polttoleikkaukseen. Kaasuhitsattavia materiaaleja ovat seostamaton teräs, valurauta, alumiini, kupari, messinki yms.

Polttoleikkaus on yleisimmin käytetty terminen leikkausmenetelmä. Sen käyttöä puoltavat mm. laitteiston pienet hankintakustannukset ja hyvä leikkausjälki. Polttoleikkaus on erittäin joustava työmenetelmä, joka soveltuu 0,5 – 2 500 mm:n ainevahvuuksien leikkaamiseen. Menetelmä sopii sekä käsin- että koneleikkaukseen. Polttoleikkausta käytetään lähes yksinomaan seostamattoman ja niukkaseosteisen teräksen leikkaamiseen.

AGA:n poltinsarjat sisältävät hieman sarjasta riippuen: kahvan, leikkauslaitteen, poltinputkia, leikkaussuuttimia, takatulisuojat, puhdistusneulasarjan, leikkaustaulukon ja kaasunsytyttimen.

Tutustu tarkemmin AGA:n poltinsarjoihin.


Poltinsarja X11


Poltinsarja X21

Böhler Welding
Walter Schnorrer
GCE kaasutarvikkeet ja säätimet
EWM