Usein kysyttyä


Voiko teräksisen nestekaasupullon vaihtaa komposiittipulloon?

Kyllä, teräksisen nestekaasupullon voi vaihtaa joko komposiitti- tai alumiinipulloon pientä korvausta vastaan.


Mistä tiedän, paljonko nestekaasupullossa on kaasua jäljellä?

Teräspullossa sekä alumiinipullossa on pullon kuoreen on merkattu "taarapaino". Laita pullo puntarille ja vähennä taarapaino, niin erotus on kaasun paino. Komposiittipullosta näkee kaasun määrän kuoren läpi.


Mikä on nestekaasupullon hinta?

Nestekaasun hinta riippuu pullon materiaalista sekä pullon koosta. Nestekaasupullokuorien hinta vaihtelee pullojen määrän ja koon mukaan 40 - 90 €. Soita tai tule käymään, niin saat parhaan hinnan!!


Saako AGA:n kaasupulloja ostaa omaksi?

AGA:n teollisuuskaasupullot ovat vuokrapulloja ja niiden vuokrausajat ovat 1 pv - 3 vuotta kerrallaan. AGA:lla on "ikuinen vaihto-oikeus" pullo UNICYL 10, jonka ostamalla ei tarvitse murehtia pullovuokrista. Ostat kuoren ja sen jälkeen maksat vain käytön mukaan kaasusta. UNICYL kaasuja on saatavana ODOROX hajuhappi, asetyleeni, MISON 18 suojakaasu sekä Argon.


Saako yksityishenkilö ostaa kuivajäätä?

Kyllä, kuivajäätä myydään ohjeistuksen ja opastuksen kanssa. Suosittelen ottamaan esim. styrox kylmälaukun mukaan, jossa sen kuljetus ja säilyvyys onnistuu parhaiten.


Saako teiltä vuokrattua MIG- tai TIG-hitsauskoneita?

Me emme ainakaan tällä hetkellä vuokraa hitsauskoneita.


Millä TIG-hitsauskoneella voi hitsata alumiinia?

TIG-hitsauskoneen täytyy olla AC/DC kone, että alumiinihitsaus onnistuu. Meillä on myynnissä AC/DC Tig-hitsauskone (Caddy® Tig 2200i AC/DC, TA33/TA34). Voit samalla tutustua muuhunkin hitsauskonevalikoimaan.Böhler Welding
Walter Schnorrer
GCE kaasutarvikkeet ja säätimet
EWM