AQVIA-hiilihapotuslaitteet

AQVIA®on luonut tyylikkään hiilihapotusjärjestelmän, joka istuu saumattomasti tyylitietoisen kotiin.

Kaikki AQVIA-hiilihapotuslaitteet täyttävät AGAn korkeat laatu- ja toimintavaatimukset. Tarkkaan mietittyjen materiaalivalintojen ansiosta AQVIAn hiilihapotuslaitteet kestävät ongelmitta jokapäiväistä käyttöä. Laite on mitoitettu mahtumaan keittiökaappien alle.

Laite ei tarvitse sähköä, ja itse hiilihapotusprosessi on yksinkertainen, nopea – ja hiljainen. Pullon saa paikalleen ja irti laitteesta yhdellä kädellä. Käytön helpottamiseksi hiilihapotuspainike on laitteen etupuolelle.

Saatavilla on kaksi mallia: AQVIA Exclusive ja AQVIA Balance.

AQVIA Exclusive Steel on valintasi, jos haluat ruostumatonta terästä sekä mahdollisuuden valita haluamasi värin modernista ja hillitystä valikoimasta. Hiilihapotuslaitteen pinta on saatu täysin sileäksi ja kovaksi uuniemaloimalla ruostumaton teräs korkeassa lämpötilassa. Näin se kestää kulutusta erittäin hyvin.

AQVIA Balance on uusin hiilihapotuslaitteemme ja jo testivoittaja. Wise Guide arvioi AQVIA Balancen vuoden 2013 voittajaksi luokassa Paras hinta-laatusuhde. Perustelujen mukaan Balance ”on yksinkertainen, tuottaa runsaasti kuplia ja hiilihapon määrää on helppo säädellä itse”. Korkealaatuinen ja muotoilultaan silmiä hivelevä hiilihapotuslaite on valmistettu Ruotsissa.

Balancen muotoilu muistuttaa suosittua Exclusive-mallia ja on tekniikaltaan samanlainen. Kaikki Balancen ja Exclusiven tarvikkeet (vesi- ja kaasupullot) käyvät molempiin laitteisiin.

Kaikki hiilihapotuslaitteet ovat tilaustuotteita!!

Hiilidioksiidipullot

Hiilidioksidipullomme käyvät kaikkiin markkinoilla oleviin hiilihapotuslaitteisiin, eivät ainoastaan omiin AQVIA®- ja AGA/Sparkling Water -merkkeihimme, vaan myös Wassermaxiin, SodaStreamiin, Soda-Clubiin ja Soda-Freshiin.

Hiilidioksidipullomme sopivat jopa Electroluxin Source- ja AEG:n Aqua Fizz -jääkaappimalleihin sekä Askon Homepub-jääkaappimallin sisäänrakennettuun hiilihapotuslaitteeseen.

AGAn jälleenmyyjät vaihtavat kaikkia 425/430-grammaisia hiilidioksidipulloja.

Kaikkien AQVIA-hiilihapotuslaitteiden mukana toimitetaan 425-grammainen hiilidioksidipullo. Yksi pullo riittää noin 60 litraan vettä riippuen siitä, kuinka paljon kuplia veteen halutaan.

Böhler Welding
Walter Schnorrer
GCE kaasutarvikkeet ja säätimet
EWM