Hitsauskoneet ESAB

Arctronic tarjoaa hitsauskoneet kattavasti eri tarpeisiin. Hitsauksella tarkoitetaan osien liittämistä toisiinsa käyttämällä hyväksi lämpöä ja/tai puristusta siten, että osat muodostavat hitsauksen jälkeen jatkuvan yhteyden.

Hitsauksessa voidaan käyttää lisäainetta, jonka sulamispiste on suunnilleen sama kuin perusaineen sulamispiste.

Useimmat hitsausprosessit käyttävät hyväksi lämpöä, jolla sulatetaan liitettävien osien railopinnat ja hitsauslisäaine. Tästä tuloksena on hitsisula, joka jähmettyy hitsiksi ja liittää osat toisiinsa. Tavallisimpien hitsausprosessien lämmönlähde on valokaari, jolloin näitä prosesseja kutsutaan kaarihitsausprosesseiksi.

Sähköenergia muutetaan elektrodina olevan sulavan lisäainelangan ja työkappaleen välissä palavan valokaaren avulla lämmöksi.

ESAB on yli 100 kestäneet tutkimuksen, kehityksen ja valmistuksen ansiosta maailman johtavia hitsauskoneiden ja leikkauslaitteiden toimittaja. ESAB hitsauskone valikoimasta löytyy kattavasti MIG/MAG-, Monimenetelmä-, Puikko- ja TIG-hitsauskoneet. ESAB hitsauskoneita on pienempiä kotikäyttöön ja isoja sekä tehokkaita raskaaseen metalliteollisuuteen.

ESAB hitsauskoneet ovat tunnettuja laadusta sekä käytettävyydestä. Myös hitsauskoneita tarvitsee välillä huoltaa sekä korjata. Ostamalla ESAB hitsauskoneen voit luottaa, että saat tarvittaessa koneisiin varaosia sekä tietysti ESAB:lla on kattava huoltoverkosto.

ESAB hitsauskoneilla on 3 vuoden takuu (ei koske Buddy-sarjaa, joissa 2 vuotta).

ESAB Hitsauskoneet:

Osta tai tilaa hitsauskone Arctronicilta – tule käymään Turun toimipisteellämme tai ota yhteyttä. Meiltä saat hitsauskoneet sekä -tarvikkeet kattavasti.